Lek&Bus


Mamma , åka buslandet idag ? Snälla snälla ?!
Det var de första William kläckte ur sig när han vaknade i morse , och kollade på mig med sina små valpögon :)
Så självklart kunde man inte motstå det utan bestämnde att Lek&Buslandet fick det bli minsan ..



Mongo bild :) Lilla hjärtat började dansa runt och var överlycklig över att få åka iväg .. ..

Efter en massa krångel om vilken mat vi skulle äta och en diskution om vilka klädet han skulle ha på sig , han tyckte nämligen att han kunde åka i pyjamasbyxor så hoppade vi upp på våran cykel och hävde oss iväg ..

Jag hade heeeeeeeelt glömnt bort hur otroligt jobbigt det kunde vara att cykla tusan , var ju nästan helt slut redan när vi kom fram , bävade för hemresan efter allt springa runt , hoppa , klättra o leka som väntade tusan .. ..



Var fullt ös hela tiden tusan , 2 1/2 timme utan mindre än 3 mins paus ..




Krångel med att komma på bästa sättet att ta sig igenom hindret :P hahaha , men till slut så :)



Världens bästa hjärtegull <3

Inte ens ett litet gnäll när vi skulle hem heller , så han måste ju fått lekt ur sig allt idag  , helt underbar dag tusan ..
Han blev jätte ledsen för jag var baok en vägg och han trodde att han hade tappat bort mig en gång , är ju för söt den där , blev nog lite rädd efter sista gången då han sprang iväg , men kan ju vara bra för som det verkar nu kommer han  ju aldrig göra om det :)


Cykel färden hem var inte alls så jobbig som jag trodde , snarare tvärtom , skönt med frisk luft då det var sjukt mycke folk på Lek&Buslandet idag så var ju lite halv dålig luft där inne.

William tjajade om kyckling hela vägen hem , så det fick det bli ..
Gud vad han har fått bestämma idag då :)

Sen efter maten blev vi så sega så , satt o kollade på pippilångstrump o bara hade myspys jätte länge, sen upp upp och iväg igen ..
Williams farmor har sin syster och hennes barn på besök så hon ringde och frågade om hon inte kunde få låna William så dom kunde få träffa honom , och det är ju klart hon fick göra det.. William blev så glad så , ända tills han såg dom komma , då gick det väl upp för honom att han skulle åka utan sin lilla mamma ..
Men vi pratade med honom och så hade dom ju tv i bilen , så det slutade så fint med pussar och ett vi ses i morgon älsk ..

Nu får vi se vart min kväll slutar , den fortsätter nu med städ i allafall .. Hade tänkt att dra och överraska lite , men nu verkar dte inte riktigt som det blir så .. hmm .. Men som sagt , allt visar sig .. Städa ooaa gå med hunden gäller nu , så får ni la kanske höra om resten om det blir nått skojs i morgon :)

Ha en bra lördagskväll alla och hoppas alla haft en lika bra dag som jag :)

Tjoflöjt !  
( Tänker fortsätta med det tills folk slutar störa sig , hahaha )

Kommentarer
Postat av: Hanna

Gullisbuseunge :) Både du å William ;) Pusss

2009-03-24 @ 11:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0