Myspys ute på landet




Ja nu är man inne på dag nr 2 med myspys ute på landet , dvs ute hos mina föräldrar .. Lovley !

Tror nog tusan inte min son tål all denna frisk luft :) Heeeeeeeeeeeeelt vild blir han här ute , han höll låda till straxt innan kl 22 igår sen blev det tvärdecl på min arm utan förvarning liksom ..
Han har nog typ aldrig varit pigg så länge tror jag .. Men då kanske man kan hålla honom vaken till tolvslaget i morgon , annars får jag tusan väcka honom till liv så han får se raketer och fira in det nya året med oss andra ..

Tusan så seg det har gått på jobbet dessa två dagar , inget skojs alls ! Men får la skylla på att det är mellandagar och att folk är stressade osv så får det bli nya tag på måndag liksom .. Har ju världens bästa säljare det vet jag ju !

Karolina fyllde år igår , grattis i efterskott ! <3 Nog för jag sa grattis typ tusen gånger igår , köpte en liten blomma åt henne and soo on ..  Hon kan ju liksom få ett grattis till :)

En annan fyller ju snart också tusan , tiden går fort (i vissa fall) . Tyckte tusan det inte var länge sen jag fyllde sist .. Och på tal om tid , Fatta att det är 10 år den millenium skiftet var , det är ju galet massa år men känns ju som det typ bara var 2 år sen eller nått .. Snart har ju tiden runnit iväg och man är 40 innan man vet ordet av ..
Tänk på det ni med åldersnoja !! ;P Jag gillart bara skarpt att jag ska fylla år nu igen , förra gången var tusan jag en med åldersnoja men nu alltså den är poff borta , meeee like !

Nej nu kom mammsen här och frågade hur jag vill ha mina varma mackor , här har man det lyx just nu med att få maten lagad , varit klar när jag kommit hem från jobbet och nu får man varma mackor också ..
Tänka sig att så hade jag det jätte ofta bara för en stund sen , kunde få maten lagad och bli överreaskad med värsta myspys o god mat .. *saknart* Men tids nog så har jag det så igen <3
Nu ska jag njuta av att ha det så här för ett par dagar iaf :)

Fick värsta gulligt brev igår <3 Så sprang iväg med ett brev o kastade det på lådan , hoppas det hinner fram innan långhelgen bara .. ..

Nån som kommer o går ut med Diesel sen ? Tusan 21 minusgrader här .. INTE OKEJ !!

Mummsiga varma mackor och kvällsmys med William , mammsen o pappsen står på schemat nu ..
Hoppas alla får en trevlig kväll för det ska då jag ha !

Älskar dig min snutto  <3

xoxo Tezza


Back @ work




I de tyngsta stunderna är det bara det äkta som räknas och håller !


Ja idag
var man tillbaka på jobbet efter julhelgen ..
Började ju underbart med att girlsen minsan inte ville komma i tid till jobbet , och nu menar jag ju dock att dom var sena , nej nej , här är vi två timmar förtidiga och ringer o väcker stackars mig som ville njuta av sovmorgonen , i vanligafall börjar vi kl 8 på morgonen men nu i mellandagarna börjar vi ej förän kl 10 ..
Tur för dom att dom är så söta ändå annars hade det nästan varit sparken varning :P haha

William var med mig hela dagen på jobbet , så duktig så min lilla prins ..
Och han tycker ju det är så otroligt spännande att få vara med och jobba som vuxna (som han säger)



Mitt lilla glassmongo <3
(neee jag mutar inte min son ;P )



Karolinas fina verk idag ..



Tror nog att jag får ställa på dom lite mer i morgon så dom jobbar och inte gör annat :)

Men underbara är dom , finns så förbannat mycke skratt o stoj på jobbet så man kan ju inte göra annat än att minst talat le där .. *Lovley*

Nu är det städning och tvätt på mitt schema under kvällen , Inte lika skoj ..
William har åkt ut till mina föräldrar nu , ska vara där eftersom hans avdelning är på ett annat dagis nu i mellandagarna så då kan han gått o väl få längledigt med massa stoj o bus ist ..
Så man får la passa på att röja här hemma nu och sen blir det nog till att sova tidigt för min del , om jag lyckas , HATAR att behöva sova helt själv .. Får la tvinga hunden att ligga och snarka breve mig så man får lite ljud i sin närhet iaf .. nee nu saknar jag min lilla skrutt redan .. Räcker med saknad för mig tycker jag snart wtf ! Men nej nej man får allt stå ut , och det gör jag utan att tveka för sen kommer allt bli så underbart <3

Gaaaaaaaaah dags att ta tag i allt här nu då så roligare än så här blir det ej i min lilla blogg idag :)

Hejhopp


ännu ett .. Tung dag med massa tänka .. ..



Det är lika mycka styrka i att våga känna sorg som lycka ..
Känner stor saknad efter vårt sagoland !

Detta år har jag fått lära mig att livet kan vara galet underbart , att jorden är underbart vacker , var dag har sin charm och att man har så mycket i sin närhet att värdera högt och var sak och person är ett alldeles eget underverk ..

På ett fruktansvärt tungt sätt fick jag även lära mig mer än tidigare att ta vara på varje sekund man upplever och delar för innan man vet ordet av kan även de stunder man inte ens tänkt tanken på vara ett minne blott och enormt saknade .. .. Det otänkbara kan alltid hända och låt då inte nått vara ogjort eller osagt !

Jag fick ta en sorts sorg , chock och aa jag vet ej vad jag ska kalla det , som jag inte visste fanns och iaf aldrig skulle nå min vackra värld och människorna i den ..
Dock så tar jag mig sakta men säkert igenom detta och ur askan kommer styrka starkare än vi trodde var möjligt
Att fela är mänskligt men att förlåta är gudomligt !

Jag har blivit så grymnt mycke starkare i mig själv , lärt mig stå upp för min sak , för min tro och mina tankar , inget ont som inte har nått gott med sig .. ..

Livet är inte alltid rättvist , eller inte allt för ofta , men man får alltid minnas att framtiden kan man styra grymnt mycket över och forma själv ..

Jag är grymt älskad och jag älskar högt , det är det vackraste i livet ! <3

Sammanfattning av mitt 2009 är kortfattad , kanon start , underbar sommar , hemskt slut .. ..
Dock vet jag att jag kommer få uppleva allt det underbara igen , därför går vi med ett leende in i 2010 för att välkommna det så bra man bara kan , tar vara på våra ljusa stunder , värderar dom och låter minsta lilla detalj räknas så kommer framtiden ta oss till platser vi ej trodde var möjliga .. ..

Depp dag idag som ni kanske ser , så ärre ibland ..
Haft ett tungt samtal idag och det gjorde att allt känns så mycket jobbigare just nu .. ..
Men i morgon är det back at work , bästa sättet att släppa allt och bara vara .. ..
Du är en underbar person även fast vårt samtal resulterade i det de gjorde , glöm aldrig det !

Ja nu får vi la se om jag håller fart i mitt bloggande denna gång ..
Försöka går ju iaf :)

Nej åter till filmen och ner under täcket , ny dag i morgon då håller vi tummarna för att det är en mindre tung dag

I lo lo lo love you maahh baby boo <3

Tjoflöjt !



I´m back ! :) Eller ?!



Aaaa Sitter precis här och funderar på att ta upp det här med bloggandet igen ..
Snacka om att det legat på is ett tag men wtf , nån rast o vila måste man ju ha ..

Så tar jag en funderare under dagen och så återkommer jag i frågan :)

Även den starkaste är svag ibland , och att våga visa sig svag är att vara stark !

Hej hopp :)


RSS 2.0