Behandla andra som du själv vill bli behandlad !


Förr var inte jag någon vidare snäll människa jämnt ..
Man sa saker , jag höll inte det .
Jag sa saker och höll inte det .
Jag försvann utan att höra av mig till folk när jag lovat det eller att träffa dom .
Jag har varit otrogen , jag har ljugit , gjort folk oroliga (dock utan att mena det för man tänkte aldrig efter innan )
Osv
Men dock var jag ju absolut inte så jämnt , det hände eller har hänt ..

Jag växte upp , jag såg världen med nya ögon och jag tog tag i mitt liv ..
Jag lärde av många människor på olika sätt ..
Min älskade son och ett visst förhållande och en viss vänskap fick mig att växa så enormt mycke ..

Sen började man öppna ögonen och ser att folk runtomkring en , de som nästan varit värst med att försöka "lära" är minst lika hemska själva , minst alltså !

Mest skit snack kommer från dom som utger sig för att aldrig snacka skit , hatar det eller har en underbar grupp som aldrig beter sig så mot varandra ..
Otroheten mellan människor är ofta dom som är lugnast på ytan eller de som försökt snacka ner andra mest som gör så .
Gå bakom ryggen på varandra och inte tänka efter vilka handlignar som sårar , det verkar ju nästan vara vardags mat ..

Hålla ord , det som sägs och sånt man kommer fram till verkar nästan vara tvärt om , att i stället för att växa upp med sin ålder , ta tag i sina brister , så växer man in i att i stället bete sig så ...

Varför ska det vara så jävla svårt att vårda såna nära och kära ?
Varför ska det vara så svårt att hålla saker man kommit överrens om eller sagt ? Alltid förändringa eller att saker ej blir av , eller att saker som ej skulle ske sker ..

Är det så att man valde fel stad att stanna i , menar Örebro är ju ökänt för sånt här tusan !
Och jag blir så himla trött på att folk aldrig kan bete sig mot varandra eller att vårda de man bryr sig om ..

Jag har heeeeeeelt underbara människor i mitt liv nu som verkligen klarar av att bete sig , men man har ju verkligen märkt vilka som växer åt olika håll eller i olika takt nu , samtidigt som man fortfarande funderar på vissa i sin närhet .

Att jag kan ge allt för min familj och mina vänner det är en självklarhet , får till och med höra från folk att jag ger för mycket till "fel" folk ..
Jag är 24 år , jag har ett barn , familj , vänner och jag vill bara ha ett liv där jag känner mig hemma , man känner sig trygg och man litar på personerna som står en närmast ..

Är det inte så alla vill ha det ?

Behandla andra som du själv vill bli behandlad !
Ibland kanske man skulle börja behandla folk efter hur man själv blir behandlad utav dom ..
Har funderat stenhårt på det ett tag tusan ..
Maby baby ..

Varför är detta så svårt ?!

Nej nu fick man skriva ur sig lite tankar , har funderat på detta länge och nu kom jag till en punkt när jag var tvungen att få ur mig detta tusan ..
Saken är det att man förstår mer än vad folk tror ..
Och minna känningar är otäcka , satt heeeeeela vägen hem idag och hade en känning om en sak , kom lagom hem sen "trillade det ner i huvudet" liksom ..

Säger det igen : Behandla andra som du själv vill bli behandlad ..



xoxo Tezza ;)




Hinner allt med ett snabbt inlägg ..


Länge sen nu så tänkte hinna med att kasta in ett snabbt inlägg i allafall :)

Full fart på Williams inskolning på dagis , kommer vara där varje dag denna vecka nu , aa förutom Fredag som är röd dag pga första Maj ..
Igår gick det mycke bättre när vi var där , han vågade lämna mammas sida lite och idag tjatar han om att gå dit för att han vill cykla med barnen , men han får dock hålla ut ett tag till eftersom vi inte ska vara där förän kl 15 ..

Sen funderas det på om man ska åka ut till mina föräldrar en sväng , sägs ju att det ska vara fint väder i morgon så då kan man ju glassa i solen hela dagen och bara ta det lugnt ..

Helgen var underbar @->--
Skönt med miljöombyte och bättre ställe kunde man ju inte ta sig till ..
Me like , me love .. ..
Kärringa är en riktig räddare i nöden tusan <3

En sån känsla av tomhet men samtidigt går jag och är glad hela tiden , konstiga känslor inom sig tusan ..
Men att se vägen hem så klart framför sig men ej riktigt vet hur man ska kunna färdas hela vägen fram är tung ..
Önskar mig bara ibland tillbaka till den tiden då allt var på riktigt ..

Hade en riktig myspys svullo kväll igår tusan , helt underbar dag , dagis , william åt glass i parken ,  god mat , massa ute lek , fiske , och som sagt , myspys kväll <3

Läste en tragiskt inlägg i en blogg tusan , dock inte att nått allvarligt hänt någon , mer att själva situationen och synen på dom själva är tragisk .. Klart att alla vill ha bekräftelse ibland , nån gång liksom , men av de som står en nära , inte att man behöver hänga ut sig själv för att få det av främmande människor för att livet ska kännas lyckat ..
Har man så dålig självrespekt och självkänsla kanske man borde jobba mer på den innan man jobbar på att få andra ofrämmande människors bekräftelse och att det typ verkar vara det som lyfter upp en och ger en lycka ..
(Inte så aggro som man kanske låter men tycker som sagt var bara det är tragiskt )

Nej men vad tusan , nu har jag verkligen inte tid , laga mat o sen iväg ..

En sak till bara .. ..

<3

Bye , Lots of love daahh Baby boo :P

Vackert väder och fotbollsspel ..


Idag var det ju först inte allt för skojs väder , men snabbt när jag bestämnt mig för att gå lång promenad och klätt på mig massa kläder så sprack molnen upp och solen sken så fint :)

Så vi började alltså dagen med lång promenad , så skönt att komma igång direkt liksom ..
Så stannade vi till i lekparken där i Varberga skogen och lekte lite , och William samlade väl ihop typ miljoners pinnar som han sen trodde att han på nått vänster skulle få med sig hem , men aaa :)

Hem o laga mat , mumms mumms och sen var det en mätt liten pojke som satte sig i soffan och ville kolla film ..
Men mammsi vägrade , solen sken ju för full så inget sitta inne här inte , ut med unge och fotboll för att njuta lite av det vackra vädret , nog för att dte var lite kallt ändå ..



Nya fotbollsproffset :)



<3



Och så fuskas det ;)



Paus i spelandet , här letas det stenar i stället :)



Världens underbaraste , det som gör att man går upp var dag , som får en att le i det mörkaste stunder och den man kommer älska oavsett vad som händer någonsin <3


Efter en heeeeeeeel massa vara ute och William var nog smutsigare än någonsin typ , så var det bara att gå hem , skaka av kläderna och sätta ungen i badet ..
Mysa i soffan en stund sen var det bara att laga mat igen ..

Jag och William var lite busiga och gick iväg och köpte stjärnor (typ chips ) förut också , så nu har vi kollat film en stund och svullat loss , lite olydig får man väl vara ibland ? Han har ju pappa helg denna helg också så då kan vi ju inte ha nått helg mys liksom :) Nu sover han redan sött , är ju bra det så han är pigg i morgon när vi ska iväg till dagiset , han vaknar ju alltid tidigt på morgonen , men är ju lite trögstartad så där i allafall :)
Som sin mor .. .. hihi .. ..

Ser fram emot helgen så himla mycke !
<3
Kärringa är en sån räddare i nöden :) *Love*


Nej nu ska jag bara ta min lilla aaa LILLA rumpa till soffan och kolla tv , helt slut av att vara ute hela dagen igen , skumt det där och får la fortsätta fundera på varför friskluft som ska vara så nyttigt gör en så trött :)

AaAA just , en som gjorde ett svek mot mig för ett tag sen , ett prakt exempel på att leva som man lär , (men inte den jag skrev om här om dagen dock) kontaktade mig på min mail idag .. Svarade ju och så och denna person ville ju be om ursäkt sa den , men vet ej om det är så lätt bara , ett uräkta över ett opersonligt mail , men det visar sig la hur det blir med allt det där så småning om ..

Godkväller allihoppa .. ..

xoxo Tezza ;)

Äntligen ringde dagiset


Dagen började som vanligt med vakna  till liv efter en natts dålig sömn , frukost och sen satt vi här jag och min lilla William och funderade på vad vi skulle göra ..
Han kom ju naturligtvis på direkt att han ville till lekparken , och inget annat på schemat i mitt huvud just då så naturligtvis gick vi dit en sväng , efter jag vänt upp och ner på hushållet och varit o handlat cigg ..

Äntligen ringde dagiset , vi ska dit och se hur det är där och så på Torsdag redan , nu gick det undan vill jag lova ..
Men ska bli skönt , han har ju aldrig gått på dagis tidigare och är ju faktist 3 1/2 år så är ju dags för det nu :)

Hem käka lunch , har ju ett helt lass med potatissallad och beasås här hemma så fick bli det och mumms kyckling till ..

Sen for vi upp på stan , letade keps till William som tusan , en bestämnd liten grabb jag har , inget jag tyckte att han skulle ha dög för honom , han skulle ha en med nån gubbe på ..
Men så såg han bilar kepsen och blev hel kär , jätte ledsen när jag gav som förslag att vi kunde kolla vidare i en annan affär , så den fick det väl bli då och ett par byxor till honom osså ..

Upp i lilla lägenheten , hämta vovvas och sen ut på långpromenad i typ 1 1/2 timme , såååå skönt ..
Lovade William på vägen att vi skulle ut och spela lite fotboll när vi kom hem så inge ro efter promenaden heller trodde jag allt ..
Men då kom jag på den ljusa idèn , ringa lillebror Niklas och låta honom vara barnvakt under tiden jag solar lite , då kan ju dom spela fotboll och greja :D
Och så söt som han är så ställde han upp .. Tusen tackar bror mi !

Var helt underbart att ligga där i solariet och bara koppla av , men 30 min gick snabbt så ut igen och iväg och kolla på William och Niklas sten samling , sen hem , städa och diska lite , william leker loss här nu och jag håller på med kvällsmaten ..

Efter den kommer lugnet för kvällen , en dusch sen koppla av till Desperata hemmafruar .. mmmm underbart :)

Fast det är ju sååå himla skönt att ha saker att göra så där hela tiden också när man ej har nått jobb liksom , känner man sig ju lite nyttig och som man får nåt gjort på dagarna ..

Får väl se om jag går till dagiset själv med William på Torsdag , skickat sms och på msn men ej fått svar än , som vanligt just nu ..


Maaahhh Kärringa , sa att hon också hade solat och var röd i hela ansiktet , vore en syn det , jag klarade ansiktet i allafall men vaderna är värre :)

Nej nu är det dags att äta ..
Ha en myspys kväll allihoppa




Lördag - Söndag


Helgen var helt underbar ..
Först var vi ute och lekte med William lite på dagen , spelade lite fotboll.. William fick åka motorcykel en liten bit och sen efter matlagning och packning så åkte William hem till sin mormor och morfar ..

Jag blev själv hemma , hann städa lite , fixa sig lite och sen kom äntligen Hanna aka Kärringa och med sig hade hon sin lilla vovvas bebis , som faktist inte var så liten längre tusan ..
Men att ligga i Hannas knä och blir buren på var en stor favorit hos lilla Eddie :)
Hundarna busade loss ett tag , sen blev bebisarna helt slut båda två ..

Vi åkte ut till Marieberg , lämnade Eddie till Jonas och satt och lekte lite med Markus en sväng ..
Sen såg man ju hur påkopplad Kärringas hjärna är  ibland , när vi parkerat bilen o ska gå in så Hanna kan köpa sina tights så upptäcker hon att hennes kort och allt ligger kvar hemma hos mig , så vi tänkte typ åka hem o hämta det , då kom hon i allafall på att hon kunde ju ringa Jonas så allt lösat sig :)
Man kallas ju inte Kärringa för intet liksom :P hihi ..

Sen hem och dricka mumma drinkar med hallon och grejor i .. mummmms var det ..
Fixa oss lite , dricka lite mer , och lite mer , och ännu mer :)

Upp
på cykeln och iväg hem til David.P ..
Det var ju lite oväntat att vi hamnade där liksom , men var jätte trevligt att träffa både honom och Niklas igen , länge sen nu tusan .. Kommer från samma ställe som mmig och Hanna när vi växte upp så träffades ju mycke på yngredar som man brukar säga så det var trevligt att sitta och prata gamlas minnen .. Men lagom när det blev föööör mycke minnen och han drog fram 30 cl skivan så la jag benen på ryggen ut genom dörren :)

Jag och Miss D pratade ut också ..
Egentligen så är det ju bara dumt att ta sånt när man är lite onyktra , men det gick ju bra i allafall , man fick ju ur sig allt man kände från båda hållen och sen var allt lugna gatan :)
Hon och bror kom ju efter oss sen till nästa fest så där blev det barnfödsel snack och aa jag vet inte allt , bror bara ville slippa höra sånt snack :) hahaha ..

Massa dansa
och ännu mera dricka sen var det tusan nog för lilla Therese , dags att åka hem tusan :P hahaha
Men det var ju dock väldigt sent eller tidigt beroende på hur man vänder på det hela ..
Jag blev visst lite upprörd för att jag inte fick cykla själv  , haha , sist blev jag upprörd för att jag fick cykla när jag var full ..
Man är ju då aldrig njöd ;)
Hem kom man ju i allafall, i barncykelsadeln ;) och i säng , lite prat senare så sov man gott sen ..
Tack för en toppen kväll ..

På Söndagen mådde man la som man förjänar att må efter all den spriten man fick i sig tusan ..
Helt halv död , fick i mig lite Pizza i allafall , pratade lite sen åkte jag med Hanna när hon skulle hem ut till mina föräldrar , dom bara skratatde åt mig här ut , faen länge sen jag var så seg tusan ..
Men William ryckte ju upp en lite och massa mys och gos i soffan sen på kvällen tusan ...

Idag får jag se vad som sker , får ni la kanske läsa om senare :)
Just nu sitter vi i soffan och kollar barnprogram , inget underbart väder ute idag inte men nått ska vi allt hitta på ..

Hoppas alla haft en bra helg , det har jag :)

Ha en underbar dag nu ...

Kram&Puss

Härliga sol ..


Vaknade och såg solen skina in lite smått , helt uunderbart tusan ..
Höll bara tummarna för att det skulle hålla i sig hela dagen ..
Det har det ju verkligen gjort , för solen skiner så fint ute än , så snart är det dags för en mysig kvälls promenad ..

Först ska ni la få höra lite om min dag då :)



På förmiddagen var vi ute i lekparken med Carro , lilla Kornelia och vovvas Lila var också med ..

William lekte så fint med Kornelia , jag var ju lite nervös eftersom hon har opererad arm , tänk om han puttar henne ..
Men är jag nog som är lite överkämslig igen , hon ramlade ju och hade sig och det verkade ju inte beröra henne ..
Men inge åka kana för henne inte :)



Brummar bilar i sanden ..



Idag var denna väääldigt rolig , brukar ju typ bara kolla på sånna :)



Carro tyckte också det var väldigt roligt :P hahaha

Men sen smög sig hungern sakta på .. Mat mat mat :P
William sa att han inte var hungrig men så fort vi sagt hej då och kommit innanför dörren så började han gnälla :)
Kyckling , ris och bea sås fick det bli , så fort man frågar William vad han vill äta så är det typ Kyckling ..

William låg och vilade en stund efter maten , blev så mätt så han orkade inte röra sig .. hahaha , typiskt killar :P

Sen tog vi cykeln iväg till stadsparken för att leka loss lite där osså och för att jag skulle få njuta lite i solen ..



Världen underbaraste <3





Fullt med ös var det där , jag fick fara runt och klättra också , väldigt mammig blev han efter att jag sagt att han ska få åka till mormo och morfar i morgon ..
Han tjatar jämnt om att få vara där och han tycker verkligen om att vara hos dom ute på landet  , det är ju inte det , men sista tiden så måste jag alltid prata med hono ordentligt varje gång han ska bort för han vill inte åka någonstans utan sin mamma inte ..
Visst är ju det lite skönt och jag vet ju att så fort vi pratat och när han väl ska iväg så går det så bra så sen ..

Nu har vi ätit lite middag , plockat lite här hemma , ska la damsuga o torka golv också men får la se om det blir i morgon :)
Har tvätten i maskin och hunden redo för promenad , sen blir det myspys Fredag framför tv:n ..

I morgon kommer min lilla Hanna aka Kärringa hit , underbart ska det bli , nu känns det verkligen som det är jätte jätte länge sen vi sågs tusan så i morgon har vi massor att ta igen :)
Hanna pratade om drinkar i ställer för vin , får la se vad hon har i åtanke när hon kommer ... Längtar !



Bästaste vännen <3
Livet skulle känns så mycke jobbigare utan henne ..
Får varje mörk stund att kännas ljusare , en blick säger allt vi inte kan säga med ord jämnt ,  och hur mycke man än vänder och vrider på det så finns det inte en tråkig stund ihop , många år bakom oss och destu fler ska det bli ..
Inte utan min Hanna :) hihihi
  ( kanske redan har denna bild på denna blogg , orkade inte kolla )


Nej för tusan Mr Martin , nu får du komma så man kan komma ut o njuta av promenaden och de sista timmarna solen är uppe för idag :)

Lev som du lär , nått att tänka på för vissa , och sen att man ska ändra det man säger och inte bara försöka ändra på andra .. Men ibland undrar man hur folk tänker och verkligen värderar saker , som typ senast idag ..


Ha en underbar Fredags kväll nu alla och ta det lugnt med alkoholen :P


Kram&Puss


Ännu en hel dag vid vattnet




Lika bra att börja detta inlägg lite kaxigt ;P hahaha ..
AaAa jag som satt på masken på kroken , heeeeeeeeelt själv och min hand om fisken , det ni :)



Vad gör man inte för sin lilla älsk , nu har jag fått lov att övervinna min rädsla för både fiskar o maskar , eller aa rädd o rädd för maskar men tycker ju absolut inte det är nått trevligt djur och absolut inte att sätta fast dom på någon himla krok tusan , men om lilla William så himla gärna ville fiska idag igen så ja visst , då  var det bara att köra ..

En jätte mysig dag vid vattnet igen , var verkligen ute hela dagen , känns så himla skönt ..



Här visar han stolt upp sin helt egna fångade fisk , första någonsin :)
(Hjälpte honom bara lyfta upp den i slutet :)  )

Sen rullade det på med fisk , oj oj , vi fick nog en 12-13 st idag , ENBART för att jag var själv med William till 15.30 typ då Morbror Niklas kom efter skolan ..
Men nu är det tusan inte lika farligt att ta bort fisken från kroken och så längre :)



Mäster fiskarn :) Lite bättre tålamod idag ..



Stoooooooor fisk säger han här :) Vågade minsan ta i fiskarna .. ..



Fick en så liten o söt , så den fick vara husdjur ett tag :)



Trodde tusan den skulle dö ett tag när älsko var igång :)



Boxningsmatch med fisken tror jag :)

Det var en riktig myspys dag o vi hade så himla skojs , enda gången William blev arg var när jag var för nära kanten på bryggan tyckte han :) hahaha .. Så söt den där ..

Men sjön suger som man brukar säga , eller aaa , i detta fall Svartån , tusan var så hungrig så jag vet ej vad när vi cyklade hemmåt , William vill eju aldrig sluta , - En fisk till mamma , Niklas Niklas bara en fisk till !! :)
Som om man kunde beställa dom :) Gullis ..
Men tillslut var vi på väg hem mot maten o lugnet ...



En väldigt trött pojke efter badet som ligger utslagen i soffan framför en film nu :)
Han ligger och säger att han älskar mamma för att hon fiskar med honom :) Han är ju så söt den lilla skrutten ..

Jag ska bara lägga huvudet på kudden , tidigt tidigt idag för jag är så trött så jag har huvudvärk ..
Konstigt att alla frisk luft gör en så trött , kanske är allgergisk eller nått :P




Nu orkar jag verkligen inte skriva mera ..


Natti natt från oss :P


Fiskeri Fiskera ..




En stadig gröt frukost är vad som behövs när en hel dag ute med massa fiskande och bus väntar ..

Vaknade tidigt som tusan idag , satte mig framför datorn o glodde runt lite och kollade på min lilla son som fortfarande låg och sov så sött .. Funderade kraftigt på vad mitt fel var , varför sover jag liksom inte nu när jag har chansen , nej men nej , då ska jag ju naturligtvis vakna upp helt pigg och bara sitta o glo typ tills William vaknade typ 1 timme senare ..

Men var ju rätt skönt att få en lugn start , för sen vaknade lilla hjärtat upp och sa direkt , - Mamma nu ska vi åka och fiska :)

Jag var ju helt vettskrämnd för att åka iväg , tänk om han får upp värsta fisken , vad gör jag då liksom , och masken ska ju på kroken , usch och fy tusan ..
Men räddaren i nöden ringde , min älskade lillabror Niklas :)
Hade sagt till honom igår att vi skulle fiska och han slutade tidigt från skolan i dag så han ville följa med . UNDERBART !



Hjälmen på , packning klar , så skynda skynda upp på cykeln nu mamma :)

Mötte upp bror och sen iväg ..



Mäster fiskarn och hans morbror Niklas



Tålamod är en fiskares bästa vän .. Men dock inte Williams :)



Men tids nog kom fisk nr 1 :)

Lagom tills Williams pappsi Pierre kom och sa hej en sväng så fick han en fisk , men absolut utan Niklas hjälp :P hahaha .. Lite lek o bus och efter orm besöket så åkte Pierre vidare till jobbet ..



Fisket avbröts en sväng för lite ormsafari :) Bara en snok som tur var .. ..



Sen kom fisk nr 2 :)

Det var lagom när Jens.D kom och hälsade på som fisk nr 2 kom .. Sen var det slut på fiskar resten av dagen ..
Tror det var nått med att det kom folk tusan som fick fisken att nappa , eller så var det väl som bror sa att så fort jag kollade bort så blev det napp ..
Massa fisk var på sen efter denna också men ingen vi fick upp inte ..
Var vilda diskutioner om hur vidar det var maskens fel eller ej .. Niklas höll stenhårt fast vid att det ej spelade nån roll om masken suttit där ett tag , men vi tyckte att var faen , masken var ju likblek och var ju typ drabbad av likstelhet :)



Tackar gud för att du var med bror , slapp jag snusket och fick en underbar dag <3



Mitt lilla hjärta tyckte det var roligast att leka med maskarna i slutet :)

Som sagt var , en riktig toppen dag tusan , många många timmar ute vid vattnet men tiden gick så himla fort ..
Fiskning , fika , leka och massa bus :)
William bara älskade det och vill tillbaka i morgon igen , men det får vi se hur det blir med det ...

Det var jätte trevligt att Jens.D kom förbi tusan , jätte länge sen vi sågs , förutom på krogen dårå , men då är det ju alltid en utav oss , eller kanske båda två som är fulla , och blir ju inte samma sak liksom ..
Umgicks ju dagligen när man gick i skolan , sen pooff så försvann man åt varsit håll , han flyttade från stan , jag fick bebis osv , fast kontakten har vi ju alltid hållt .. ..
Så nu var han i stan i allafall o hälsade på så då kom han förbi , jätte trevligt som sagt ..

Efter en lååååååång fiskedag var vi tre trötta fiskare som cyklade hem , bror följde med o käkade lite mat , nu sitter dom och kollar Iceage 2 , bror ska snart hem till sin lilla gravida Hanna och vi ska krypa ihop i soffan och mysa ..
Tror William kommer somna snart , ser väldans trött ut tusan :)

Hela dagen har varit heeeeeeelt perfekt ..
Förutom den förbannade gubben som stod o trakaserade oss med sitt fiskande tusan , morrr , lite aggro blev jag allt ..

Håller tummarna för mer sol i morgon så man kan hitta på nått nytt skojs att göra ..

Trötta hälsningar
Tezza










Kom igen mamma kom igen / William :)


Idag och igår har vi cyklat som tusan vill jag lova ..
Först igår cyklade vi till stadsparken , sen en bit efter svartån och plockade blommor , sen hela vägen hem ..
Underbar tur var det meeeeeeen värre blev det ..

Jag och William satt här hemma och bara hade tråkigt , vi pratade om vad vi skulle göra men kom ej fram till nått vettigt alls , men så sa William att han ville till Mormor och Morfar ..
Visste att pappa var själv hemma där ute för mamma var på kurs , så vad tusan , visst kunde vi dra o hälsa på honom och hålla honom sällskap liksom ..
Men hur skulle vi ta oss ut , röd dag var det ju så gick ju inte allt för många bussar , - Vi cyklar mamma , sa William ..
Först undrade jag om han inte var riktigt klok , det är ju för tusan 3 mil dit , och lite längre blir det ju på cykel eftersom man inte vill cykla på de stora bilvägarna liksom ..
Satt och tänkte ett tag , sen sa jag åt William att ta med sig några leksaker , klä på sig kläderna och hjälmen så skulle vi minsan cykla ut !
Jag har ju sagt det förr , men då har folk typ bara skrattat åt mig , Nu tusan skulle alla få det bevisat :)



 Så där fin var himlen när vi började närma oss mina föräldrars hem ..



Min älsk med godis skålen i högsta hugg , lite mutning fårt man ju köra med :)


Jaaaaaaaaaaa men visst vettni , vi tog oss HELA vägen hem till dom , på 1 timme och 40 min .
Då ska det tilläggas att vi stannade och kollade på hästar , kossor , pippisar och hade vätske paus .. DET NI ! :P
Stolt är man :)

Men hur faen skulle vi ta oss hem med min kära lilla cykel liksom ?
Pappa skulle böja jobba tidigt dagen därpå och jag borde ju ha världens träningsvärk när jag vaknar ..

Men icke sa nicke , när jag vaknade hade jag typ inte ont i bena alls , tog cykeln ner till Oden och köpte cigg , sen hem igen , 1 mil bara det typ fram o tillbaka ..

Grävde mask till min lilla skrutt som vill fiska i morgon , blääääää säger jag bara , tycker inte om de små liven inte , men har man en son som vill fiska så har man , släppa fobier och bara att gräva på .
Hittade massa mask tusan , så i morgon kommer han kunna fiska tills han inte orkar mer tusan :)

Åt lite mat , packade ihop allt och satte oss på cykeln för att CYKLA över 3 MIL HEM IGEN :)



Riktigt mys tusan att glida fram :)



Så fint var det här



Denna skylt var mega skönt att se både när man cyklade dit och hem . Man hade cyklat mer än halva vägen här :)



Här skymntar Örebro , snaaaaaaaaart framme , bara genom hela stan kvar :)

Tog 1 timme och 35 min hem :)

Idag  känner jag mig faktist lite tröttare i benen än vad jag gjorde igår , men inte så konstigt kanske :)
William var en ängel att ha med sig , inte ett gnäll en enda gång utan han tyckte verkligen det var jätte kul .
Som sagt , vi såg ju så mycke djur och saker överallt , vi sjöng lite , busade men var lika glada båda två när vi var framme båda dagarna tusan :)
William tycker att han är jätte duktig som har "cyklat" hela vägen , Haaalllååååå , du satt ju bara där bak unge :P hahaha
Han är för söt min lilla skatt ..


Nu ska vi äta lite mat här , sen blir det bara vila vila vila resten av kvällen och i morgon ska vi iväg och fiska :)
Hur faen gör jag om han får upp en fisk ?
Jag vill ju inte ta i den liksom ..
Hmm , det där får jag tänka ut under natten ..

Ha det finast allihoppa ..

xoxo Tezza :D

underbart väder ..


Det är ju helt sjukt vilket underbart väder det är tusan , man vill ju inte sitta här hemma för en sekund ju ..
Fast nu sitter jag här o väntar på min älskade son som sovit hos sin pappsi i natt så nu är det heeeeeel lugnt att vara inomhus .. Saknar ju ihjäl mig efter min lilla skrutt ju ..



Idag tog jag en lång promenad med vovvas först ..
Gled förbi bror , där fick man ställa sig o diska , trevlig prick det där o verkligen huslig utav sig :P
Stolt var han ju i allafall över att han damsugit själv :) hahaha
Var nästan för varmt för lilla vovvas sen när vi gick hemmåt igen , han lät som jag vet inte vad , gillar inte värme den saken ..

Mummsade goodii mat o sen iväg till standparken med Miguel ..
Fullt ös tusan , man undrar var energin kommer ifrån , tänkte ligga o glassa i solen men det blev det inte nått med inte , klättra klätterställning o sitta vid vattnet i stället :)
Gled förbi så Miguel fick leka loss lite med Joline också , då blev det fullt ös vill jag lova .. Så skojs dom hade , tills Miguel blev blöt när han tvättade sin cykel så hans Farfar fick komma o hämta honom :)

AaAA Men nuuurrååå , kom Alex och hämtade Diesel för att gå lång promenad , nu blev det ensamt tusan ..
WWWIIILLLIIIAAAMMM ! <3

Lyckats fått en cykel till idag osså , första hade man ingen o nu helt plötsligt två .. Det är ju mega nice det tusan ..

Nej , städa klart här nu tusan innan det blir massa mys med William , äta nått gott och sen nån film han vill se o bara ha det myspys ..

Hoppas alla har det bra i det vackra vädret tusan ..

Tjoooflöjt

Påsken


Nu var Påsken här också , tiden går ju hur fort som hellst , tyckte nyss det var nyårsafton och jag stod o lovade mig själv att år 2009 skulle bli mitt år ..

Men
solen skiner vackert ute , det är huuuur varmt som hellst och lilla jag har fått glidit motorcykel massor idag ..
Det är ju så himla nice tusan ...

Jag jag vet ej riktigt vad jag ska skriva om liksom ..
Känner sig rätt tom på ord just nu ..
Så mycke runt omkring så aaaa ..

Vi firade Påsk igår ute hos mina föräldrar i allafall , massa mumms mat , glass o grejor och naturligtvis godis godis godis ..
William fick som vanligt värsta socker kick , har ser nästa full ut när han blir så där mitt lilla hjärte gull ..



Världens sötaste Påskgubben tusan <3

Nu är William och firar påsk med sin pappsi , jag har glidit hoj , ska snart vara barnvakt sen iväg o käka påskmiddag igen .. Massa mumms .. Man kan ju inte tänka på figuren i dess stunder tusan , svårt svårt ..

AaAa

Finns i mina tankar hela tiden ! Att förstå andras smärta kan man aldrig göra , men man kan försöka finnas där , lyssna och i allafall försöka förstå vilket jag verkligen vill göra , alltså finnas till hands , där ..
Jens , du är så enormt saknad av så himla många ! @->--
R.I.P


Nu ska jag gå men vovvas , sen startar resten av dagen ..

Hej svej

R.I.P


Igår rycktes ett på tok för ungt liv ifrån denna jord ..
Skratten och minnena kommer alltid leva kvar ..
Tiden var kort men dock så finns det väldigt mycke att minnas..

En underbar person som kunde vända en från ilska till skratt på en gång ..

Tankarna går till Din familj , dina nära och dina kära ..
Sorgen är stor bland alla ..

R.I.P  Jens



Värdelös på bloggen just nu :)


AaA jag vet att jag är värdelös , ja  ja ja jag vet :P
Men haft fullt upp tusan ..

Min lilla älskade son har legat sjuk , såg ut som aaa , döm själva i två hela dagar ..



Två dagar tänker ni nu , det var la inte så länge , men JOHO !
Fruktansvärt var det att se min skrutt så dålig , aldrig sett honom så eller att han bara legat i soffan o kollat en hel dag liksom , o nu var det typ två dagar .. Fick bära honom till toaletten och han satte sig knappt upp ens själv för att dricka första dagen .. Hemskt hemskt ..

Men pooofff så vaknade han upp igår , frisk som tusan o med ett leende på läpparna så det var ju skönt .. Konstigt det där hur man kan vara jätte dålig när man lägger sig o sover , sen på morgonen helt frisk ..

Så nu har vi njutit av solen dessa två dagar ..
Helt underbart har det varit ..
Lekparker , promenader , stadsparken , cykeltur aaa massa mega nice ..



<3

Idag såg jag min första fjäril också , det var en citronfjäril som tur var , sägs ju atts er man en sån som första fjäril man ser på året så ska man ju få en bra sommar , så nu håller vi tummarna :)

Chicko är här o härjar loss också , tror ju verkligen att han är en liiiten knähund liksom , men icke sa nicke , och andra hundar på våra promenader är ju inte poppulärt så ser ju ut som aaa ..
Men gosmos att gosa loss lite igen ..

Allt är liite snurrigt o förvirrat i min hjärna just nu .. men aaaa ..

Nej ni , nu har jag inte tid längre , plocka undan efter kvällsmaten , hundarna ska ut och sen ska jag bara slappa framför tv:n .. Blir tusan trött av att vara ute o njuta i solen :)

Hoppas på lika underbart väder i morgon eller hur ?!

xoxo / Tezza :P


RSS 2.0