Lilla helgen

Ja då ska man lyckas sammafatta lilla helgen lite snabbt då..

I Fredags hände det inte så mycke , satt o kollade tv , umgicks, åt starka chips och vi bara va , jätte trevligt faktist, en perfekt Fredag kväll tusan.

Sen är ju frrågan, hur vanligt är det att jag går upp kl 7 en Lördag, inte alls, annser ju själv att det inte är riktigt normalt , Lördag o allt :) Varför blev det så då ?
Jo kl 08.00 blev det avfärd mot Vingåker, vi var på väg för att bada:)
Kan ju erkänna att ingen utav oss var speciellt pigga när vi satte oss i bilen , William sa till och med först att han inte ville med, han ville stanna hemma o gosa mamma, som han säger.
Men vi väl börjat rulla mot Maria och Adam och William vaknade till liv så var det ett glatt tjatande hela vägen om att - Vi ska till ett annat badhus, han har ju som sagt aldrig varit där tidigare och inte jag sen jag var liten.
Där var det så skönt att äntligen se min lilla plutt leka loss själv , springa iväg o plaska loss, ska jag vara ärlig så tycker jag ju att det är lite otäckt men det är ju bara för att jag är van med min lilla morsgris :)

  Ja visst, jag kanske är lite höns mamma också, men det måste man ju vara, detta lilla liv vet ju inte mycke om världen så vad kan annars hända liksom? Och jaa till er alla som tjatar om att jag är höns mamma så kom det la äntligen ett litet erkännande, inte ett stort, ett litet. Lek och stoj är jätte kul , röja och härja loss, och som man brukar säga, skititga barn är friska barn, men allt med ett övervakande öga av lilla mig tack :)
Så aaa liiite höns mamma dårå.

Dagen blev en toppen dag, plask, stoj och en massa lek, till och med de stora barnen härjade loss ordentligt vill jag lova :) Maria var ju topp 10 på att leka loss som vanligt, nästan lite mer än barnen, men det är ju så hon är och det är ju jätte roligt, barnen älskar det och jag också :)
Sen tror jag alla deckade tidigt i soffan på kvällen, man blir ju  trött av att bara komma in i ett badhus ju :)

Ikväll sitter vi hos Bhaja (Maria), hon har äntligen lyckats fått tag på sin kääära Madagaskar 2 , så det blir till att bädda ner oss och barnen i soffan med en varsin poppcorn skål o kolla på den.
Massa julpynt har hon hunnit fått upp också, Mysfaktor - hög !
Längtar så tills vi närmar oss julen lite mera, alla tomtar, värmen från ännu mer tända ljus, handla julklappar, snö snö snöö (ge oss snöööö) alla nära och kära runt omkring sig, och för en stund så känns det som hela världen stannar upp och allt känns bara så bra och myspys ju.

Men idag är det ju första advent, inte långt kvar till min kääära jul:) Första ljuset i staken vi tänder, det betyder första advent. Nån liten ramsa som satt sig fast i huvudet sen typ lågstadiet eller nått :)

Sen är det så roligt att folk reagerat så på att jag skrev att vi kanske snart får en ny liten familjemedlem, men fortsättningen på det får ni allt vänta på ett tag :) Vill ju inte säga nått förän allt är helt klart så att säga ju, några dagar hit eller dit klarar gör ju inget om man drar ut på det hela , eller hur ? :P

Nej nu är det dags att gå o kolla vad min son målat för fint.. ..

Glad första advent alla och ha en fin fin kväll.

(Inga bilder idag, veeet jag är tråkig :P )

Hej hopp

Snabbt kan saker förändras



Sitter här och funderar på hur snabbt saker faktist kan förändras, ett litet ord och en liten handling kan förändra en hel omgivning fast man själv inte tänkt sig att det skulle bli så.

För ett tag sen var det en tjej (kallar henne Maja ;) )  och en kille som gick skilda vägar , in i bilden kom helt plötsligt en annan tjej ( kallar henne Bettan ).
Klart det blev en reaktion på det ,  Maja o Betten var ju liksom vänner och hade roliga party stunder ihop.
Maja var ju ledsen och sårad av dom båda två , kände sig så otroligt sviken så allt gick bara ut i ilska i stället för gråt.
Tiden bara gick o dom fortsatte vara osams, egentligen hade det räckt med att någon utav dom två öppnade sin käft typ från början så hade ju inte saken mellan dom behövt blivit så allvarlig som den blev.
Massa snack osv , ni vet hur tjejer är :P
Till slut , ett ex antal månader senare så fyller Bettan år , så Maja skriver en liten text på msn och Bettan tar det stora steget att  be om ursäkt. 

En liten menning fick allt att släppa inom Maja och de började prata om allt , släppte det och äntligen efter all denna tid så är dom vänner igen :)

Grattis på födelsedagen Bettan @-<-- hihi



Me and the worlds greatest <3


En handling då.
Fick ett samtal från mr A idag.
Han hade slagit näven i bordet , (som man brukar säga ) sagt ifrån och dragit.
Han vet varken ut eller in vad som ska hända nu , men han är fri , efter så lång tid när han ej mått bra , man har hört honom klaga så , varit arg , besviken och aa, men nu , han tog ett par steg , ut genom dörren och mot sin egen frihet.
Visst var det sedan ca 1 1/2 timmes promenad och en väldigt trött mr A som ringde.
Men dock så var det en sån liten handling som krävdes.
Vem vet hur allt av detta slutar , var han ska ta vägen , hur han ska leva sitt liv. Men vad jag tror o hoppas så kommer det bara rulla på från nu , har ju så mycke drömmar och tankar på hur han ska uppnå alla sina mål och jag vet att om han verkligen vill så kommer han klara det fin fint.
Skönt att prata med dig igen om allt mr , dig är en sån man kan sitta i telefon i timmar med o bara prata loss.
Så nu får man snart dra iväg o festa och hitta på massa skojs :)



Lite tröttis man är idag då , William vaknade typ kl 4 , inte nice , men sen somnade han om vid en 7-8 någon gång , men tusan då hade ju jag redan vaknat till liv så blev inge mer sova för min del.
Idag har vi haft en sån riktig mys dag , målat , kollat film , varit ute o lekt lite och ätit mumms mat.
Snart ska vi åka iväg o umgås med mina två nära o kära :) Får väl se vad som hittas på för skojs .. ..
Man vet ju aldrig vad som händer runt kvällskvisten så här en fredag ..
Kanske ni får nå skojs att läsa om i morgon 

Ser fram emot en lugn o skön helg med massa umgås , lek o bara vara ..
Nu är det dags att fixa i ordning världens bästa och mig själv så ska vi ut på äventyr  :)


Ha en trevlig Fredags kväll ... Hej

Hur orkar dom ?

Jag förstår inte hur människor orkar gå från dörr till dörr för att fråga om man vill höra på vad dom har att berätta , kan ju tänka mig att de får höra en massa ilskna ord och många dörrar i ansiktet , max att dom får dela ut ett litet blad för att läsa , vilket jag tror att de flesta personer kastar i papperskorgen direkt.
Och de ger sig ju inte heller , kommer ju titt som tätt och står där med ett leende på läpparna och ett finger på ringklockan .. ..
AaAa men nog om detta :)



Idag har man ju fått äta upp det att man alltid går och säger  - Det finns inga dåliga väder , bara dåliga kläder :)

William vaknade mer ett leende på läpparna och säger , - Äta ute mamma
Ja men då hade man ju sagt för typ 1 vecka sen att vi skulle ut i skogen och ta med mackor och grejor , vilket aldrig blev av pga dåligt väder . Nej men då kommer han på det idag , blåsigaste dagen på året tror jag , mr sötgöte.
Så då var det bara att klä på sig varmt o bege sig ut i det hemska vädret, varmkorv med bröd fick följa med på turen :)

Blåste nästan bort tusan .. ..



Blir lite irriterad när man ska vara framme med kameran när han äter :P



Sen var det fullt ös på lekandet med de kära små pinnarna :)

<3


Haft många små samtal med folket idag, en viss M som jag inte pratat med på säkert aaa år i allafall, hade massa tråkiga nyheter att komma med, så synd när sånt händer ju, men fick ju en liten vink att man lyckades liva upp dig lite nu i allafall, hoppas det stämmer för du är ju så go, och goa människor ska inte vara ledsna i ögat inte :P
Jag får styra upp det där , oj "råka" springa ihopp snart allt :)

Sen med min gummsilumms Sofye , världens goaste och starkaste person tusan, me längtar soo tills vi ses , vi flyttar ju fööör långt ifrån varandra juue .. Känns speciellt nu, men som sagt vet man var man har varandra så ..

Tezza är förkyld tusan , ajaj i halsen ju , tycka synd , ja visst.
Sitter här och pinar i mig massa nyttigt te för att bli frisk, men det är ju inte gott inte. Är ju galen i te egentligen men detta är ju bara hemskt att behöva trycka i sig ,men ska man försöka bli frisk till helgen så måste man väl..
 Suger åt mig råd för att lindra detta hemska :)


Kanske en ny familjemedlem på ingång :) Det ni ... ...
Nu sitter ni och kliar huvudena och funderar på vad jag menar , men det visar sig , tids nog :)


Nu blir det till att ordna lite mat , sen mitt efterlängtade GODA te i soffan och massa mys , me like ..


Ibland har man liva upp dag o den andra är det livas upp dag , idag var det en liva upp dag tusan :)



Tjohej




Fullt med ös

Aaaa Men då har man lyckats starta en ny liten blogg igen då :)



Ja idag har det varit stor städning och ute leka för hela slanten..

Min lilla William har svängt runt med damsugaren så han välte blommor och slog ned ljusstakar :)
Så söt min lilla städ gubbe..


Man är ju lite skum kanske och tycker att det kan vara avkopplande att städa , gå runt och pilla o greja lite i lugn o ro och sen att man vet hur skönt det är att krypa ihop i soffan på kvällen och man kan vara så nöjd med sig själv :)

Sen har mäster kocken lagat mummsig kyckling idag , med bara liiite hjälp av lilla mig .. .. Kan själv är ju ett väldans roligt ord barn har.

Sen var det ju ett försök till att göra en snögubbe idag osså :)
Går här inne och städar och ser snön sakta tina bort , men när vi kommer ut så är det helt plötsligt minusgrader så då går det inte ens att få ihop nån snöboll .. William gav inte upp hoppet utan försökte om och om igen , envis som han är (förstår inte vart han fått det ifrån) men tillslut får jag honom att göra små snöänglar istället , och en bilväg som han kunde köra race med sina bilar på, så då blev han så nöjd så igen..
Vad avslutar allt bättre än lite varm nyponsoppa o mumma macka framför Williams favo film ?
Massa myso



Lite små kallt :)



<3 Den underbaraste



Nej nu ska jag ta o krypa ihop under en filt med en kopp te o kolla om det går nått skojs på tv:n ikväll ..

Tjoflöjt


RSS 2.0