Sol sol sol :D ( Uppdaterat 17.30 )


Uppe med tuppen tusan , 06.30 vaknade mitt lilla hjärtegull och ville bygga lego ..
Mega turbo fart i honom idag tror jag för inge barnprogram lockar alls :)
Har inte riktigt sovit ut än sen dagen innan Williams operation känns det som , men när jag vaknade och gick upp idag så sken solen in så underbart genom fönstrena så kände hur värsta energin bara kom , underbart !

Men vi har haft en toppen morgon , och så mycke man hunnit med ..
Mummsat frukost , trodde William skulle äta ihjäl sig typ , jag har diskat , städat , bara typ damsugning kvar och lite små plock , vi har byggt lego som sagt , lekt med leksaksdjuren , haft puss tävling med vovvas och aaa naturligtvis dansat loss som alltid :) Hittat värsta sköna låten så den kommer la spelas sönder idag .. ..

William kom springandes med kameran också , - Mamma ta kort , ta kort ! Sen drog han upp byxorna så högt det gick och var en riktigt teaterapa framför kameran :)



Snyggo :P <3  Och aa , han har nog de snyggaste pyjamasbyxorna i stan :P



Ja vad ska man säga , lik sin mor ? :P

Nu
det snart dags att dra på volymen på musiken och svänga loss med damsugaren , sen blir det ut och leka loss i det vackra vädret , bara de oroväckande molnen kunde försvinna tusan ..
Hoppas ni alla får en bra dag så skrivs det säkert mer senare .. ..

Hej så länge :D


Kl:17.30          Nu har dagen gått och det vackra vädret höll i sig ..
Ute och lekt loss i lekparken , inte lika blött idag som tur va så man kunde ju vara ute ett tag liksom :)



Sån mys dag , och William kunde äntligen härja loss i sanden med hink o spade :)



Han ville inte åka den stora rutchkanan så han åkte på sitt egna lilla vis ..
Tackar ännu en gång gud för att det finns tvättmaskin .. ..

Sen har jag och William lekt mäster kockar här , han var så duktig så i köket och skulle vara med och peta på allt , men bara kul ju att pojkas vill testa och ta för sig ..
Mummsigt vart det ju i allafall , verkade som både Martin och Mp tyckte det också :)

Långpromenad blev det sen tusan , blir mans å där mätt är dte inte nyttigt för hälsan att bara lägga sig ner och dö inte , slutade med att vi var borta i Ladugårdängen , och såg den långa promenaden hem framför mig tusan ..
Men som vanligt är det så himla skönt när man kommer in igen .. ..

Nu ska vi greja lite här , sen krypa ner under täcket och se om det finns nå skojs för William på tv , annars blir det la en film och myspys , svulla lite poppcorn i smyg kanske , som William brukar säga när vi äter nått i soffan o så när inte Martin är hemma , - Mamma nu gör vi bus :p hahaha .. Så lite bus får det nog lov att bli sen :)


Måste bara säga , Facebook , aaa , är man nå beroende för det första , sen är det ju så kul att sitta och kolla på allt där , folk skriver verkligen saker rakt ut så man får sig ju ett skratt .. Och ibland blir ju saken bara värre för dom själva , för det är ju dom som ser typ dumma ut med sina texter ..
Sen alla mys texter och inlägg nu när våren tittar fram , man sitter ju här nu när det börjar mörkna och bli kallare o bara väntar på morgondagen och ännu mer vårtecken .. Bara älskar alla vårbilderna .. Mega mys jaaaaaaa visst ..

Nej som sagt vad tusan , dags att ta tag i lite saker här nu så vi kan ha myspys sen ..

Tjooooflöjt !


Kommentarer
Postat av: Sanna

haha han e ju bara för söt!

miss u too honey, promenad, absolut!!

call meeeeee

2009-03-18 @ 11:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0